Meny
Mina sidor Mina sidor
0
0 kr

Virkesetiketter

Hållbara etiketter för trävaruindustrin

 

Transparent och tydlig märkning

Hållbarhet är avgörande för dagens konsumenter, särskilt när det gäller träprodukter. Vi på RL Gruppen AB erbjuder hållbara etiketter som ger transparent information om träets ursprung och certifiering. Med våra etiketter kan du vara säker på att all viktig information förblir läsbar från produktion till försäljning.

 

Hållbara och tåliga etiketter

Våra etiketter är utformade för att klara alla utmaningar med utomhusförvaring. Oavsett om det är fukt, temperaturfluktuationer eller solljus, så kommer våra etiketter att hålla och behålla sin läsbarhet. De kan även häftas utan risk för sprickor eller rivning.

 

Specifika lösningar för skogs- och pappersmassaindustrin

Vi erbjuder skräddarsydda etiketter för trä, timmer och produkter inom skogs- och pappersmassaindustrin. Våra etiketter är konstruerade för att vara hållbara och pålitliga även under de mest påfrestande förhållandena. Genom att noggrant välja material, adhesiv och tryck säkerställer vi att våra etiketter uppfyller branschens höga krav.

 

Etiketter för träindustrin

Med vår långa erfarenhet kan vi erbjuda rätt material, lim och tryckmetod för att möta de specifika behoven inom trä- och möbelindustrin. Vårt sortiment inkluderar även neutrala etiketter och taggar för egen utskrift, vilket sparar dig både tid och pengar.

 

Två huvudtyper av etiketter

  1. Prefabricerade trävaror: Används i sågverk och liknande miljöer. Våra etiketter är tillverkade av papper och syntetfolie med högkvalitativt gummilim för att fästa på ojämna och dammiga ytor. Vid behov erbjuder vi också hållbara limfria taggar.
  2. Färdiga trämaterial och möbler: Våra etiketter är designade för att vara avtagbara utan att lämna märken och tål alla steg i distributionskedjan utan att skadas eller lossna.

 

Fördelar med våra etiketter

  • Tids- och kostnadsbesparande: Våra skräddarsydda lösningar sparar både tid och pengar för våra kunder.
  • Hög kvalitet: Vi erbjuder etiketter av högsta kvalitet som klarar alla utmaningar inom trä- och möbelindustrin.
  • Flexibilitet: Vårt sortiment inkluderar både förtryckta och neutrala etiketter som passar de flesta skrivare på marknaden.

 

Kontakta oss

Letar du efter pålitliga och effektiva etikettlösningar för trä-, timmer- och möbelindustrin? Kontakta oss på RL Gruppen AB så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina specifika behov.

 

 

 

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan