Meny
Mina sidor Mina sidor
0
0 kr

Öletiketter, snabbt och billigt!

Vill du kunna beställa öl-, cider- eller annan flasketikett i en mindre serie snabbt och billigt utan att göra avkall på design och kvalité? Att beställa etiketter kan oftast vara krångligt och dyrt då man oftast tvingas betala dyra tryckklichéer och är bunden till vissa minimivolymer per design. Detta kan vi råda bot mot då vi nu tillverkar våra etiketter med den senaste digitala trycktekniken vilket ger större flexibilitet vid olika tryck och är betydligt miljö smartare då svinnet blir minimalt vid tillverkningen.


Vi trycker etiketterna i väl utprovade material anpassade för den tuffa miljö som dryckesflaskor oftast utsätts för. Etiketterna levereras oftast i olika pappersmaterial med olika struktur och egenskaper alternativt i olika transparenta syntetmaterial. Ett exempel på detta är vår ”Ultraclear” film som är så transparent att det visuella intrycket är att trycket sitter direkt på flaskan.

Vi har även möjlighet att lacka eller matt- och glanslaminera pappersetiketterna för att få fram den där speciella designmässiga ytan man kanske vill ha. Laminering förstärker även ytans motståndskraft mot fukt och mekanisk påverkan. Exempel på andra designhöjande effekter är holografisk film vilket ger en skimrande effekt och metallfoliering i guld- och silvereffekt i valfri design.

Att digital-trycka ger även flexibla fördelar vid tilltryck av datum, streck-/QR-koder samt variabel numrering.


För ytterligare information beställ gärna vår provkollektion av olika etikettmaterial.

Kontakta oss på 0410-480 80 eller info@printeretiketter.se

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan